Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مهدی فداکار استاندار کرمان رهاورد سفر ریاست جمهوری و هیات دولت به استان کرمان را ۲۱ هزار میلیارد تومان در حوزه اعتبارات و تسهیلات عنوان کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ محمدمهدی فداکار شب گذشته در گفتگوی ویژه سیمای مرکز کرمان به تشریح مصوبات سفر رئیس جمهور و هیات دولت به استان کرمان پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



استاندار کرمان به سه دیدار عمومی رئیس جمهور با مردم کرمان، جیرفت و بم اشاره داشت و گفت: آیت الله رئیسی مستقیم با مردم سخن گفتند و به سوالات و دغدغه‌های آنها پاسخ دادند.

وی ادامه داد: دیدارهای تخصصی نیز در حوزه مسائل اقتصادی استان با تکیه بر معادن، نخبگان، ایثارگران و نشست شورای اداری استان با حضور رئیس جمهور و وزرای دولت برگزار گردید و نکات مورد بررسی و تصمیم‌گیری قرار گرفت. 

فداکار ابراز داشت: بازدیدهای سرزده‌ای نیز توسط هیات دولت و آیت‌الله رئیسی انجام شد از جمله روستای کروچان و تنگ‌شاه که از مناطق بسیار محروم جنوب استان هستند و تصمیمات مهمی توسط رئیس جمهور اتخاذ شد و تیمی نیز برای اجرای آن طی روزهای آینده به این مناطق اعزام می‌شوند.

استاندار کرمان عنوان کرد: وزرا نیز به عنوان نماینده ویژه رئیس در نقاط مختلف استان حضور یافتند و در حوزه‌های تخصصی ورود کردند.

وی بیان کرد: نامه‌ها و درخواست‌های مردمی در سفر ریاست جمهور در حال دسته‌بندی است تا مورد پیگیری و رسیدگی قرار گیرند.

استاندار کرمان با بیان اینکه برای مصوبات سفرهای هیات دولت، پروژه‌ها از قبل مورد بررسی قرار می‌گیرند، گفت: بنای دولت بر کلنگ‌زنی طرح‌های جدید نیست، الا زمانی که پروژه ضروری و یا خاصی وجود داشت باشد.

وی با بیان اینکه تاکید دولت بر تکمیل طرح‌های نیمه تمام است، خاطرنشان کرد: شرط دولت مردمی در سفرهای دور اول بر تکمیل طرح‌هایی است که بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی و دارای ضروت هستند تا سریعتر مورد بهره‌برداری و استفاده مردم قرار گیرند. 

فداکار ابراز داشت: تصمیم دولت بر ایجاد خوابگاه متاهلین بود که در این سفر برای دانشگاه شهید باهنر و علوم پزشکی اعتبار گذاشته شد.

استاندار کرمان گفت: در مجموع سفر رئیس جمهور و هیات دولت به استان کرمان 216 مصوبه داشت که تعداد دیگری نیز با توجه به دستورات رئیس جمهور و وزرا طبق بازدیدهای انجام شده به آن اضافه می‌شود.

وی ابراز داشت: سیلبند جنوب مهمترین مسئله است که رئیس جمهور با بالگرد از آن بازدید داشتند. 700 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و 120 کیلومتر آن باقی مانده که برای مهار سیلاب‌ها در جنوب استان باید اجرایی شود.

فداکار بیان کرد: جاده مهم محمدآباد ریگان به جاسک نیز بسیار حائز اهمیت است که بخشی از آن از مناطق بسیار محروم می‌گذرد و رئیس جمهور بر تکمیل آن تاکید کردند.

وی ادامه داد: این پروژه طرح استانی است که مقرر شد تا 200 میلیارد تومان بدهی پیمانکار داده شود و تکمیل شود.

استاندار کرمان گفت: تامین اعتبار برای زیرساخت گلزار شهدای کرمان با توجه به مزار شهید حاج قاسم سلیمانی نیز مورد تاکید ریاست جمهوری قرار گرفت که برای راه دسترسی، امکانات عمومی، اورژانس، پارکینگ این مکان لحاظ شود. 

فداکار تصریح کرد: تکمیل مصلای کرمان و تفویض اختیار تبصره 5 قانون معادن به استان که کمک بسیاری را خواهد کرد و پروژه های زیادی را می‌توان در قبال آن اجرا کرد.

استاندار کرمان با بیان اینکه مصوبات و اعتبارات سفر ریاست جمهوی در دو بخش اعتبار مستقیم و تسهیلات است، عنوان کرد: در مجموع بیش از 21 هزار میلیارد تومان اعتبار و تسهیلات برای استان در سفر ریاست جمهوری در نظر گرفته شده است.

فداکار افزود: 18 هزار و 528 میلیارد تومان اعتبار و 2 هزار و 700 میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته شده است.

استاندار کرمان ادامه داد: در بخش آب و خاک ۶۲ مصوبه با ۳ هزار و ۵۵۴ میلیارد تومان، در زمینه اشتغال ۱۱ مصوبه که عمدتا تسهیلات است و در بهداشت و درمان ۱۳ مصوبه با یک هزار و ۶۷۰ میلیارد تومان مصوبه داریم.

وی افزود: در حوزه رفاهی و اجتماعی ۱۸ مصوبه، زیربنایی بیشترین اعتبار معادل ۹۹۸۰ میلیارد تومان و شامل ۳۳ مصوبه داریم و باید توجه داشت که کل اعتبار عمرانی استان سالانه ۳ هزار میلیارد تومان است.

فداکار خاطر نشان کرد: در حوزه فرهنگی و آموزش و پرورش ۵۵ مصوبه داریم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: هزار میلیارد تومان استاندار کرمان رئیس جمهور ریاست جمهور سفر ریاست هیات دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۴۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، در جلسه شورای‌عالی حفاظت محیط زیست که عصر پنجشنبه به ریاست سید ابراهیم رئیسی تشکیل شد، 6 دستور کار این جلسه، شامل رفع تعارضات محیط زیستی دستگاه‌های مختلف در استان‌های فارس، زنجان، خراسان شمالی، مازندران و اصفهان، ارتقای 5 عرصه حفاظت شده، اصلاح، بازنگری و انتزاع در حدود و شمولیت 5 منطقه حفاظت شده، تعدیل بهای مطالبه ضرر و زیان تلف شدن جانوران وحشی و تعیین تعرفه‌های آزمایشگاه‌های معتمد به تصویب رسید.

در این جلسه رئیس جمهور در سخنانی، مردمی کردن حفاظت از محیط زیست از طریق ایجاد حس مسئولیت و دغدغه‌مندی در عموم مردم نسبت به حفاظت از محیط زندگی خود را از مهمترین ماموریت‌های سازمان و شورای‌عالی حفاظت محیط زیست دانست و تصریح کرد: تحقق این هدف نیازمند تهیه و تدوین طرحی جامع شامل تعریف دقیق ملاحظات زیست محیطی همراه با زمانبندی مشخص است.

رئیسی تلاش برای تحقق عدالت محیط زیستی و بهره‌گیری از روش‌ها و دستاوردهای دانش‌بنیان در راستای ارتقای سیاست‌ها و راهکارهای حفاظتی از محیط زیست را از دیگر مسئولیت‌ها و مأموریت‌های مهم سازمان و شورای حفاظت محیط زیست برشمرد و سازمان محیط زیست را موظف کرد علاوه بر به کارگیری فناوری‌های روز، با تعریف دقیق شاخص‌های زیست محیطی برای بهره‌برداران صنعتی، کشاورزی و عمرانی از عرصه‌های طبیعی و همچنین کمک گرفتن از ظرفیت‌ دستگاه‌های مختلف مثل ظرفیت نیروهای نظامی و انتظامی که اشراف کاملی بر همه مناطق کشور دارند، ظرفیت و اثرگذاری اقدامات حفاظتی از محیط زیست کشور را ارتقا دهد.

رئیسی از همه کارشناسان ادارات محیط زیست خواست که در تعیین سیاست‌ها، بررسی درخواست‌های بهره‌برداران صنعتی، معدنی و کشاورزی و اقدامات حفاظتی از محیط زیست بر مبنای شاخص‌ها و مبانی قابل دفاع و اقناع‌کننده و نه صرفا سوابق آن مناطق اعمال نظر کنند و اجازه ندهند بهره‌برداری و استفاده از ثروت‌های ملی و عمومی با دلایل غیرقابل دفاع متوقف شده یا با مشکل مواجه شود.

رئیس جمهور با اشاره به برخورداری کشور از بدنه کارشناسی ارزشمند، بر بهره‌گیری شایسته از نظرات کارشناسی و تخصصی در زمینه پاسخگویی به درخواست‌های بهره‌برداری از عرصه‌های طبیعی تاکید کرد و اظهار داشت: پس از اعمال دقیق قوانین و مقررات در ارائه مجوزها با رویکرد حل مسئله، قدم بعدی نظارت و پایش دقیق اجرای سیاست‌ها و چارچوب‌های حفاظتی از سوی بهره‌برداران و اعمال قاطع و جدی قانون علیه خاطیان و متخلفان است.

دیگر خبرها

  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • کشتی گیران نونهال کرمانی فاتح مسابقات قهرمانی کشور
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت است
  • رئیس‌جمهور بیستم اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • گشت ارشاد مدیران بدون اغماض در دولت مردمی اجرا شده است
  • اولتیماتوم استاندار لرستان برای مصوبات سفر رئیس‌ جمهور
  • پیگیر تحقق مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان هستیم